Gaardbryg

Gaardbrygs sortiment af specialøl

Sortimentetet består af 8 forskellige slags specialøl. Udvalget spænder lige fra den lyse pilsner til den mørke stout, fra den med få procenter i til den med mange procenter i. 

Sortimentet bliver løbende udvidet i takt med at de produceres. 

Pt. er det kun Husmandsøl'en og Blomsterengen der er tilsalg, de andre øl kommer løbende tilsalg i takt med at de produceres.


Gaardbryg leger hele tiden med nye øl til sortimentet, så der er helt sikkert en øl der passer dine smagsløg. Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at finde din yndlingsøl.

Husmansøl

Husmandsøl'en er en undergæret lagerøl. Husmandsøl'en er flot klar og lys og har en simpel og mild smag. Dette er Gaardbrygs pilsner for alle, som er brygget primært med Pilsnermalt og den tyske humle Tettnanger.

Husmandsøl'en har en alkoholprocent på 6,7%.

Tettnanger, pilsnermalt, husmandsøl

Blomsterengen

Blomsterengen er Gaardbrygs tropiske lager, som er en meget klar øl og som har en alkoholprocent på 5,0%. Denne øl er primært brygget med Pilsnermalt og humlet med Magnum og Mosaic humle. Blomsterengen er meget speciel og minder meget om en blanding mellem en øl og en cider - helt klart en øl der skal prøves.

Tettnanger, pilsnermalt, husmandsøl

Karlen

Karlen er Gaardbrygs mørke lager, en såkaldt Classic, som har en alkoholprocent på 6,7%. Denne øl er brygget med Pilsnermalt og Munich malt samt lidt specialmalt for at give den en flot glød. Desuden er den humlet med den tyske humle Tettnanger.

Tettnanger, pilsnermalt, husmandsøl

Høstfesten

Høstfesten har en alkoholprocent på 7,2%. Denne øl er brygget med en bred blanding af gode malttyper, samt humlet med Saaz og Tettnanger.

Sørøveren

Sørøveren har en alkoholprocent på 7,2%. Denne øl er brygget med Pilsnermalt og Munich malt samt lidt specialmalt for at give den en flot glød. Desuden er den primært humlet med Saaz og Tettnanger.

Hylden

Hylden er Gaardbrygs hvedeøl med et strejf af hyldeblomst, som har en alkoholprocent på 6,7%. Denne øl er selvfølgelig brygget med hvede malt og derudover en bred blanding af gode malttyper, samt humlet med Amarillo og Hallertauer. Og så er der tilsat en god portion hyldeblomst for t give den friske smag.

Dammen

Dammen er Gaardbrygs stout, som har en alkoholprocent på 7,2%. Denne øl er brygget med en bred blanding af gode malttyper, lige fra hvede til chokolademalt. Desuden er den primært humlet med Hersbrucker. Der er også tilsat kaffe til denne lækre milde stout.

Gårdnisse

Gårdnissen er Gaardbrygs julebryg, som har en alkoholprocent på 8,0%. Denne øl er brygget med en bred blanding af gode malttyper, samt humlet med den Amerikanske humler. Desuden er der tilsat gode mængder honning, specialudvalgt til netop denne øl.

Juleøl, gårdnisse, classic, pilsner, ipa øl, holstebro øl, øl julekalender

Private label

Ønsker du at købe en af disse øl med din egen etiket på? Alt du skal gøre er at kontakte os, så vi kan finde frem til præcis den løsning, der passer dig.