Gaardbryg

Ølsmagningsevent og rundvisning

For mindre grupper tilbydes der en fantastisk oplevelse - en spændende rundvisning samt efterfølgende ølsmagning af gårdens specialøl. Kom og oplev vores hyggelige omgivelser, hvor vi præsentere vores autentiske bryggeri og vores specialøl. Booking til disse ølsmagningsevnter kræver ikke et minimums deltagerantal.


Bookingen foregår via nedenstående formular eller ved at kontakte os telefonisk.


Når booking er afsendt modtages en bekræftelse på mail i løbet af et par dage - tilmelding er først gældende ved bekræftigelse. Betaling foregår på dagen, umiddelbart inden arrangementstart.


Praktisk info:

Selve rundvisningen varer ca. 30 min., hvor vores Brygger guider dig rundt i hele bryggeriet og deler deres ekspertise om brygningsproccessen og Gaardbrygs bryganlægs historie. Efter rundvisningen går vi på gårdens gamle idyliske kornloft. Vores hyggelige kornloft skaber den perfekte stemning til at nyde og lære om øl. Vi vil her sidde og nyde ca. 6 forskellige øl, og hele arrangementet varer derfor ca. 2 timer.

Bemærk arrangementet er ikke for gangbesværede.


Efter rundvisningen og ølsmagningseventet er der mulighed for at købe en ekstra øl og sidde og nyde den i hyggelige omgivelser.


Tilmelding skal ske senest 3 dage før arrangementet. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Gaardbryg.


Flere datoer vil løbende blive tilgængelige for bookning herunder.

Booking af ølsmagning og rundvisning


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ølevent, event, ølsmagning, smage, hyggelig, kornloft